mandag 29. desember 2008

Jul og jul og jul....

I den store stappmettuka var det faktisk helt ok å ta en tur på jobb i dag. Nesten ingen telefoner og må-ting gjorde at det ble mye rydding på skrivebord og i mapper. Fint å starte et nytt arbeidsår ganske ajour sånn sett.
Her på privaten har det vært svært så rolig. Lillejulaften kom Sandø-klanen hit, julaften var det besøk på kirkegården sammen med Jørgen,Gry,Julie,Karo,June og Sofie før Jeanne og Thomas kom på middag hos oss, 1. dag var kjemperolig, da leste jeg ei veldig bra krimbok (Kate Atkinson)og spiste umoralske mengder riskrem. Bra det snart er tid for nyttårsforsetter! 2. dag var den tradisjonelle familiefesten på Juberg-sida med rikelig mat og drikke. I går var jeg på kino og så Max Manus, den likte jeg godt.
Denne uka skal jeg jobbe til og med nyttårsaften samt fredag. Sånn er det når utenomjobbaktiviteter spiser opp feriedager og fleksitid, da må man pent jobbe....
Hundene har hatt fine dager. Lenger ned i byen er det kun is og holke,her er det full vinter i skogen. Jeg har tatt dem på tur hver formiddag nå, da blir de så sliten og trivelig resten av dagen. Fikk forresten en telefon fra en valpekjøper i dag som forskrekkelig nok kun var minutter fra å miste sine to hunder i går. På en eller annen måte hadde de nesten kvalt seg i halsbåndet sitt. Hadde folk kommet hjem bare litt seinere hadde det endt med katastrofe. Så husk-aldri halsbånd på hunden når de er alene og på tur i skogen. Veldig fort gjort å hekte fast i en grein og da kan uhellet være ute.
Neste hund ut i presentasjonen er Rips- eller Eyecatching Born To Be Wild som hun heter på papiret. Hun er hele husets kjæledegge og baby. Skammelig nok sover hun i senga vår ennå, men det er så koselig! Hun er datter av Peter og Mimi, født i juli 2008. Hun er en fabelaktig valp om jeg skal si det selv,med en personlighet som er helt spesiell. Hun SER deg rett i øynene og lurer på hva du vil,noe som er sjeldent for så små valper. Det som er rart er at slik har hun vært siden hun lå i valpekassa. Kan nesten si at hun valgte oss og ikke omvendt. Hun oppfører seg nesten som en voksen hund, har ikke spist i stykker noen ting- hvilket er en bonus når man snakker labradorvalper...Eksteriørt ser hun fin ut så langt, fin benstamme,vinkler og pels. Så får vi vel se etterhvert hvordan det blir, det er mye som skal klaffe. Vi liker henne veldig godt så langt ihvertfall.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden