torsdag 20. november 2008

Torsdag

Merker jeg er litt trøtt i dag, ble seint før jeg kom meg hjem fra Oslo. Er slitsomt med ettermiddagsmøter i Oslo, men det er gøy og da. Bra man er ung ennå...Sove kan man gjøre på eldre dager.
Bikkjene er fullstendig koko nå når snøen er her. Tydeligvis det aller morsomste i verden å rulle rundt i det store,hvite.
Gratulerer med dagen i dag forresten, Cecilie! Høres ikke så aller verst ut med førjulstur til København.....
Apropos bikkjer. Ikke tro på dem som forteller om at det alltid er så gøy med hund! Det er innimellom en drittjobb. Forleden kveld, vi kommer hjem etter teater, strålende humør, låser opp døra- RAGNAROKK! Der har 5 labradorer kommet seg ut av rommet sitt og herjet vilt med lamper og papir og kattekasse og raskbøtte og alt i et salig kaos. Katta var garma, lå skinnflat og gjennomvåt under sofaen- tydeligvis jagd rundt og apportert. Begynner å komme seg nå etter ei uke,men mør har hun vært. Vi bare veksla blikk, bretta opp armer og satte i gang uten mer krimskrams, og i løpet av en times vis var det sånn noenluende. Bikkjene var upopulære noen dager,men det begynner å hjelpe nå. Hadde man ikke hatt humoristisk sans har det ikke gått....

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden